Casa ta departe de casă!

Cauți cazare în Hațeg pentru o noapte sau mai mult? Îți dorești o locație liniștită, cu parcare supravegheată și spațiu de relaxare?

Pensiunea Trident este locul potrivit.

Situată în centrul orașului, este o opțiune excelentă de cazare în Hațeg. Aici vei găsi 11 camere moderne, complet utilate, fiecare dotată cu televizor cu ecran plat, aer condiționat și baie proprie. Fiecare baie are, la rândul său, cabină de duș și uscător de păr.

Oaspeții noștri pot folosi bucătăria comună, dotată cu frigider, cuptor cu microunde, cuptor și plită electrică și toate vasele necesare pentru a face mâncăruri ca la mama acasă. Iar pentru fanii grătarului, avem două zone complet echipate, de unde nu vor mai vrea să plece.

Lenjeria de pat și prosoapele sunt întotdeauna proaspete și din partea casei.

Informații esențiale pentru oaspeții nostri

Pentru a asigura buna funcționare a Pensiunii Trident, oaspeții sunt rugați să ia la cunoștință următoarele:

Check-in-ul se face începând cu ora 14. Oaspeții care doresc să se cazeze mai devreme sunt rugați să sune în prealabil pentru a ne aduce la cunoștință această nevoie și a primi o confirmare telefonică.

Check-out-ul se face până la ora 12.

Pentru copiii sub 2 ani putem pune la dispoziția oaspeților, contra cost și în funcție de disponibilitate, un pătuț de bebeluș.

Fumatul în interiorul pensiunii este strict interzis. Pentru fumători există zone special amenajate în exterior.

Oaspeții care călătoresc cu animale de companie de talie mică trebuie să menționeze prezența acestora înaintea sosirii. Prezența acestora poate presupune costuri suplimentare

În cazul oaspeților care stau mai mult de o noapte, menționăm că lenjeria și prosoapele se schimbă la fiecare 3 zile sau la solicitarea acestora